FSSC - Food Safety System Certification Scheme
Food Safety
Standard: FSSC 22000 version 6
Η πιστοποίηση FSSC 22000 αποτελείται από τρία στοιχεία: το πρότυπο ISO 22000, τις προδιαγραφές PRP (πρότυπα ISO/TS και BSI PAS) και τις πρόσθετες απαιτήσεις του FSSC.
Scopes:
BIII Pre-process Handling of plant products
C0 Animal Conversion
CI Processing of Animal Perishable Products
CII Processing of Plant Perishable Products
CIII Processing of Animal and Plant Perishable Products (Mixed Products)
CIV Processing of Ambient Stable Products
D Production of Feed
G Provision of Storage and Distribution Services
I Production of Food Packaging
K Production of (Bio) Chemicals (Additives, Vitamins, Minerals, Bio-cultures, Flavourings, Enzymes and Processing aids)
Διαβάστε περισσότερα: https://www.fssc.com/schemes/fssc-22000/documents/fssc-22000-version-6/