AG ADVENT
Business Management
Software
ISO & Standards
Τρόφιμα
Περιβάλλον
Εκπαιδευση
HACCP
ISO 22000
goodfood4kids
BRC & IFS
Υγιειονομικός Σχεδιασμός
Χειρισμός Τροφοδηλητηριάσεων
Επιθεωρήσεις
Food Labeling
HALAL
Interim Management
Food Security
Εκπαίδευση
Νομοθεσία Τροφίμων
Videos
Νομοθεσία Τροφίμων
  1. Υγειονομική Διάταξη αριθμ. Α1β/8577/83 (ΦΕΚ 536/83 τ.Β’)
  2. Κανονισμός ΕΕ 852/2004 για την υγιεινή των τροφίμων
  3. Κανονισμός ΕΕ 178/2002 για τον καθορισμό των γενικών αρχών και απαιτήσεων της νομοθεσίας για τα τρόφιμα
  4. ΠΔ 79/2007 συμπληρωματικά μέτρα εφαρμογής Κανονισμών 178/2002, 852/2002, 853/2002, 854/2002 και 884/2002
  5.  Κανονισμός 1441/2007 τροποποίηση του 2073/2005
  6. ΦΕΚ 1616/2007 με την ΥΑ 14708/2007 περί Επίσημης εκπαίδευσης ΕΦΕΤ

AG ADVENTBusiness ManagementSoftwareISO & StandardsΤρόφιμαΠεριβάλλονΕκπαιδευση
Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας: info@advent.com.gr ή καλέστε μας απευθείας στο 210 9233551